به گزارش فرازنیوز، دکتر فریده عطار عضو هیأت علمی دانشگاه گیاه شناسی دانشگاه تهران گفت: زنجبیل در بدن گرما تولید میکند و مواد سمی و زائد بدن را به صورت عرق از بدن خارج میکند.
وی افزود: استفاده از چای زنجبیل هضم غذا را آسان میکند و اثرات سودمندی در رفع تهوع دارد همچنین به عنوان درمانی سنتی برای سرماخوردگی و گلودرد و آنفولانزا به کار میرود. از دیگر خواص آن میتوان به بهبود گرفتگیها و دردهای عضلانی، جوان کننده پوست، رفع ماشین گرفتگی اشاره کرد. همچنین از پوست در برابر سرمای زمستان محافظت میکند.

عطار گفت: چربیهای ضروری موجود در این ماده غذایی باعث میشود جریان خون در بدن افزایش یابد و این به بهبود دردهای عضلانی و رفع خستگی عضلاتی که از آنها کار کشیدهاید، میشود.
برای تهیه چای زنجبیل آب را جوش بیاورید. ورقه زنجبیل را به آن اضافه کنید و 15 الی 20 دقیقه بگذارید تا بماند بعد از صافی رد کنید.
:: موضوعات مرتبط:
تغذیه و سلامتی ,
,
:: بازدید از این مطلب : 1056
|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1