فایده های مصرف سیر,عوارض مصرف سیر,مصرف سیر در شیردهی,تداخل سیر با داروها
سیر دارای ترکیبات قوی حاوی سولفور است که بوی تند مشخصه آن است. آلیسین، از ترکیبات مهم درسیر است که خواص ضد باکتریایی، ضد ویروسی، ضد قارچی و آنتی اکسیدان دارد. سیر همچنین دارای سلنیوم است. آلیسین، به همراه ترکیبات دیگر در گردش خون، گوارش و سیستم ایمنی بدن تاثیر میگذارد و به کاهش فشار خون، سم زدایی و … کمک میکند
سیر یک گیاه از راسته مارچوبه ای ها و تیره نرگسیان و زیر خانواده پیازیان است. مصرف سیر بعنوان فرآورده دارویی و در عین حال یک چاشنی غذایی، سابقه ای به اندازه تاریخ بشر دارد. مصری های باستان و چینی ها از سیر بعنوان یک آنتی بیوتیک طبیعی استفاده می کردند و حتی کارگران اهرام مصر هم که به بیگاری کشیده می شدند، سهمیه روزانه سیر داشتند. هرودوت اولین شورش کارگری ثبت شده در تاریخ را گزارش کرده است که در آن کارگران معبد خوفو به دلیل قطع جیره سیر روزانه خود سر به طغیان برداشته اند.